Kleinvee West

 

Onze club

Een kleinvee vereniging met een passie voor dieren en een hart voor elkaar.  Zo omschrijven we onszelf het best.  Een club waarin mensen samenkomen om informatie uit te wisselen en ervaring te delen en waarin door tal van activiteiten hechte vriendschappen worden gesmeed!

Lid worden

Deel je onze passie voor de kleinvee liefhebberij, ben je op zoek naar nuttige informatie, tips en advies of wil je via ons je fokkerskaart aanvragen, dan verwelkomen we je graag in ons midden.


Tentoonstellingen

Elk jaar opnieuw vormt onze Kleinvee tentoonstelling het absolute hoogtepunt van ons werkjaar.  Ook dit jaar gaat die opnieuw door in zaal De Koekuit te Menen, van vrijdag 14/10 tot zondag 16/10


Activiteiten

Een bezoek bij enkele gespecialiseerde fokkers, een daguitstap in Heuvelland mét degustatie in een wijndomein, een bezoek aan een kaasmakerij,.... zijn slechts een paar voorbeelden uit onze rijkelijk gevulde agenda.

Sponsors

De werking van onze vereniging wordt ondersteund door een aantal sponsors aan wie we ook via deze weg nogmaals onze dank willen betuigen!